Stabilizátor šľahačky čučoriedka 500g
Stabilizátor šľahačkových krémov a plniek s čučoriedkovou arómou
Dávkovanie:
200 g stabilizátor + 0,3 l vlažná voda + 1 l rastlinná šľahačka
200 g stabilizátor + 0,1 l vlažná voda + 1 l živočíšna šľahačka
(dávkovanie stužovača závisí aj od hustoty použitej šľahačky)
Návod na použitie: Stabilizátor rozmiešame vo vode. Ineď elektrickým šľahačom vmiešame do polovyšľahanej šľahačky. Došľaháme do požadovanej konzistencie. Pri živočíšnej šľahačke šľaháme veľmi krátko kvôli jej možnému prešľahaniu. Podľa chuti môžeme ešte dosladiť a pridať ovocie. Ihneď použijeme podľa receptu do foriem alebo na pripravený korpus. Necháme cca 1-2 hodiny stabilizovať v chladničke.
Zloženie: cukor, dextróza, modifikovaný škrob E1414, želatína, aróma, prírodný extrakt z čiernej mrkvy, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.