Red Velvet - zmes na prípravu ,400g
Bezlepková zmes na výrobu obľúbenej Red Velvet torty. Samotná príprava je jednoduchá a zvládne ju každý aj začínajúci cukrár. Hotový korpus môžete dozdobovať maslovým krémom, plnkami, jedlými dekoráciami alebo ovocím. Produkt neobsahuje palmový olej, AZO farbivá, geneticky modifikované suroviny ani lepok.
Postup
Rúru si vyhrejte na 175 °C. Zmiešajte 140 g masla, pridajte hotovú zmes,4 vajcia a mixujte po dobu 5 - 8 min na stredných otáčkach až do hladkej konzistencie. Formu na pečenie si vymastite olejom následne vylejte hotové cesto. Pečte 45 - 50 min. Nechajte vychladnúť a následne ozdobujte maslovým krémom, vanilkou a jahodami.
Priemerná výživová hodnota na 100 g
Energetická hodnota | 1800 kJ |
Energetická hodnota | 430 kcal |
Tuky | 24, 0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,5 g |
Sacharidy | 50,0 g |
- z toho cukry | 25,0 g |
Bielkoviny | 4,9 g |
Zloženie
cukor, ryžová múka, škrob (kukurica), zvlhčovadlo: E420, emulgátor: E475, E433, kakao, zdvíhacie činidlo: E450, E500, regulátor kyslosti: E575, zahusťovadlo: E412, E466, aróma, soľ, farba: E120-môže mať nepriaznivý účinok na pozornosť detí.
Alergény
Môže obsahovať stopy: vajcia, mlieka a orechov.