Stabilizátor - pistácia 100g
Stabilizátor šľahačkových krémov, plniek, na prípravu dezertov, pohárov, zákuskov a tort.
Dávkovanie:
100g Stabilizátor + 0,1l - 0,150 l vlažná voda + 0,5 l šľahačka.
Návod na použitie: Stabilizátor rozmiešame vo vode. Ihneď elektrickým šľahačom vmiešame do polovyšľahanej rastlinnej šľahačky. Došľaháme do požadovanej konzistencie. Pri živočíšnej šľahačke šľaháme veľmi krátko kvôli jej možnému prešľahaniu. Podľa chuti môžeme ešte dosladiť a pridať ovocie. Ihneď použijeme podľa receptu do foriem alebo na pripravený korpus. Necháme cca 1-2 hodiny stabilizovať v chladničke.
Zloženie: cukor, dextróza, zemiakový modifikovaný škrob E1414, bravčová želatína.
Farbivá: meďnaté komplexy chlorofylov, riboflaviny, aróma.









