Zmes na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant (1 kg)
Zmes určená pre výrobu tukového kakaového krému ako obalu likérových špičiek. Bolero instant môžete použiť buď s tukom, alebo s margarínom. Výsledný krém má dobrý nášlah, stabilitu aj chuť.
Použitie: 1000 g Bolero instant, 450 g voda, 800 g ZeLa Creme. Bolero instant zašľaháme s vodou a necháme cca. 10 min odstáť, potom našlaháme s tukom.
Zloženie: cukor, kakaový prášok so sníženým obsahom tuku, sójová múka, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mliečna bielkovina), modifikovaný škrob E1414
Nutričné hodnoty v 100 g: energia 1564 kJ/372 kcal, tuky 6,5 g (z toho nasýtené 2,99 g), sacharidy 71,18 g (z toho cukry 64,31 g), vláknina 8,91 g, bielkoviny 8,57 g, soľ 0,62 g