Tovar pre cukrársku výrobu 


Zakúpený tovar, zasielame len v rámci Slovenskej republiky: kuriérskou službou do 2kg za 2,80€, nad  2kg za 3,50€. Ceny platia pre jednu zásielku  bez ďalších obmedzení. Ceny platia pri platbe prevodom na náš účet, pri dobierkovej zásielke (platba kuriérovi pri doručení tovaru) účtujeme k cene dopravy 1,80€. Pri nákupe nad 50€, je doprava zdarma.

 

Zmes Cake Lace biela - 500 g

Cena 19.50
Cena bez DPH: 16.25
KS

Zloženie: zvlhčovadlo: E422, ryžový škrob, fruktóza, glukóza, zahusťovadlo E440, farbivo E171, aróma, konzervačná                    látka E202, emulgátor E433.

Pokyny ako vyrobiť 100g tortovej čipky:
1. Vložte 50 ml ochladenej prevarenej vody do mixéra na potraviny.
2. Pridajte 4 polievkové lyžice (42 gramov) časti A (prášok)
3. Mixujte vysoko na 2 minúty
4. Pridajte polovicu čajovej lyžičky (2,5 ml) časti B (tekutá)
5. Mixujte na vysokej úrovni po dobu 5 až 8 minút, kým Cake Lace nebude vyzerať hladko
6. Nalejte na podložku a rozotrite ju.
7. Čipku je možné sušiť na vzduchu (6-8 hodín) alebo vložiť do vyhriatej rúry na 70 ° C - 80 ° C (10 až 15 minút)
8. Keď je tortová čipka pripravená na uvoľnenie, položte ju lícom nadol na mastný papier. Uvoľnite pomocou noža.
9. Ak chcete na tortu prilepiť tortovú čipku, použite trochu vody priamo na poťahovú hmotu.
Položte tortovú čipku a jemne stlačte. 10. Akákoľvek zmes Cake Lace, ktorá zostane, sa môže uchovávať v chladničke až 7 dní. Cake Lace je možné zafarbiť pomocou práškových alebo gélových pást, aby ste dosiahli pastelové farby.
Airbrush alebo sprej na dosiahnutie tmavých farieb. Hotovú tortovú čipku odporúčame uložiť do nejakého mastne odolného papiera, tesne zabaleného. Potom to zabalte
do fólie a uchovávajte v chladnom a tmavom mieste.

Skladovať na suchom a chladnom mieste.

Výživové údaje na: 100ml
Energetická hodnota/energia   1527kj
  364kcal
Tuky     0,9g
z toho nasýtené mastné kyseliny   0g
Sacharidy   85g
 z toho cukry   46,2g
Bielkoviny   40g
 Soľ   0,3g