Stužovač Liana 100g SVIEŽA MÄTA
Stabilizátor šľahačkových krémov, plniek s arómou svieža mäta na prípravu dezertov, pohárov, zákuskov a tort.
Dávkovanie: 100 g stabilizátor + 0,1-0,150 l vlažná voda + 0,5 l šľahačka.
(dávkovanie stabilizátora závisí aj od hustoty použitej šľahačky)
Návod na použitie: Stabilizátor rozmiešame vo vode. Ihneď elektrickým šľahačom vmiešame do polovyšľahanej rastlinnej šľahačky. Došľaháme do požadovanej konzistencie. Podľa chuti môžeme ešte dosladiť a pridať ovocie. Ihneď použijeme podľa receptu do foriem alebo na pripravený korpus. Necháme cca 1-2 hodiny stabilizovať v chladničke.
Zloženie: cukor, dextróza, modifikovaný škrob E1414, bravčová želatína, aróma, prírodný extrakt chlorophylin. Skladujte v suchu.
Energetická hodnota na 100g produktu: Energia 1686 kJ/403kcal, Tuky<0,5g z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 94g z toho cukry 85g, Bielkoviny 4,8g, Soľ 0,02g.