Stužovač Liana 100g KÁVA
Stabilizátor šľahačkových krémov, plniek s kávovou arómou na prípravu dezertov, pohárov, zákuskov a tort.
Dávkovanie: 100g Stabilizátor + 0,1-0,150L vlažná voda + 0,5L šľahačka
(dávkovanie stabilizátora závisí aj od hustoty použitej šľahačky)
Návod na použitie: Stabilizátor rozmiešame vo vode. Ihneď elektrickým šľahačom vmiešame do polovyšľahanej rastlinnej šľahačky. Došľaháme do požadovanej konzistencie. Podľa chuti môžeme ešte dosladiť a pridať ovocie. Ihneď použijeme podľa receptu do foriem alebo na pripravený korpus. Necháme cca 1-2 hodiny stabilizovať v chladničke.
Zloženie: cukor, dextróza, modifikovaný škrob E1414, bravčová želatína, aróma, amoniakový karamel, káva pražená 1%.
Energetická hodnota na 100g produktu: Energia 1679 kJ/ 401 kcal, Tuk < 0,5g z toho nasýtené mastné kyseliny