Stužovač Liana 100 g - NEUTRAL
Stabilizátor šľahačkových krémov, plniek, na prípravu dezertov, pohárov, zákuskov a tort.
Dávkovanie:
100g Stabilizátor + 0,1l - 0,150 l vlažná voda + 0,5 l šľahačka.
Návod na použitie: Stabilizátor rozmiešame vo vode alebo v mlieku. Ihneď elektrickým šľahačom vmiešame do polovyšľahanej rastlinnej šľahačky. Došľaháme do požadovanej konzistencie. Pri živočíšnej šľahačke šľaháme veľmi krátko kvôli jej možnému prešľahaniu. Podľa chuti môžeme ešte dosladiť a pridať ovocie. Ihneď použijeme podľa receptu do foriem alebo na pripravený korpus. Necháme cca 1-2 hodiny stabilizovať v chladničke.
Zloženie: cukor, dextróza, zemiakový modifikovaný škrob E1414, bravčová želatína.