Tovar pre cukrársku výrobu                        


Zakúpený tovar, zasielame len v rámci Slovenskej republiky: kuriérskou službou do 2kg za 2,80€, nad  2kg za 3,50€. Ceny platia pre jednu zásielku  bez ďalších obmedzení. Ceny platia pri platbe prevodom na náš účet, pri dobierkovej zásielke (platba kuriérovi pri doručení tovaru) účtujeme k cene dopravy 1,80€. Pri nákupe nad 50€, je doprava zdarma.


Naposledy zobrazené

 



   Naša predajňa a prevádzka     internetového obchodu:

       Doven - cukrársky tovar                   Nábrežná 23                             96801          Nová Baňa                      

     kontakt: 0918 483 669       

Otváracie hodiny:

 Pondelok:      08:00 - 16:00
 Utorok:          08:00 - 16:00
 Streda:          08:00 - 16:00
 Štvrtok:          08:00 - 16:00
 Piatok:           08:00 - 16:00
 Sobota:               zatvorené
 Nedeľa:               zatvorené

Red Velvet (červený zamat) zmes 1 kg

Cena 6.70
Cena bez DPH: 5.58
KS

Zloženie: pšeničná múka, cukor, pšeničný škrob,olej, agent E500ii/E341/E541,kakao, emulgátor E472b/E477, sušený glukozový sirup, soľ, stabilizátor E466/E415, sojová múka, farbivo E120/E129, aróma. E120 môže mať nepriaznivé účinnky na činnosť a pozornosť detí. 

Vyrobte si vynikajúce torty z práškovej zmesy Red Velvet (červený zamat).

Príprava pre jeden koláč s priemerom 26 až 28 cm. Jednotlivé zložky musia byť pri izbovej teplote. Rúru predhrejte na 175 ° C (konvekčná rúra 160 ° C). Dajte 500 g zmesi, 3 vajcia (150 g), 100 ml rastlinného oleja a 200 ml vody do nádoby. Miešajte po dobu 6-8 minút, pokiaľ nebude cesto vláčne. Nalejte cesto do vymastenej zapekacej misy od 1/2  do 2/3, nie do plna. Pečieme tortu v predhriatej rúre na cca. 40-45 minúty. 

 Vhodné aj pre košíčky (cca. 20 cupcakes s 500 g zmesi receptu). Pečieme cca. 20 minút na 175 ° C (konvekčné rúra 160 ° C).

 

Výživové údaje na: 100ml
Energetická hodnota/energia 1628kj
389kcal
Tuky   4,1g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,3g
Sacharidy 82,5g
 z toho cukry 41,4g
Bielkoviny 4,5g
 Soľ 2,4g