Créme Pátissiére - krém za studena
Créme Patissiére - alebo krém za studena - je rýchla, skvelá alternatíva vareného základného žĺtkového krému. Skvelo sa hodí do tartaletiek, veterníkov, eclairiek a podobných dezertov. réme Patissiére - alebo krém za studena - je rýchla, skvelá alternatíva vareného základného žĺtkového krému. Skvelo sa hodí do tartaletiek, veterníkov, eclairiek a podobných dezertov.
Niekedy to nemusí byť komplikované, aby to bolo úplne delikátne. Stačí, ak do tejto zmesi Crème Patissière pridáte vodu,mlieko alebo šľahačku a vznikne z nej krásne žltý krém na plnky a krémové náplne. Veľmi jednoducho ho ochutíte a máte inú príchuť - napríklad s naším fantastickým pistáciovým krémom ( klikni tu ).
Príprava: Pridajte 250 ml vody na 100 gramov zmesi a šľahajte približne 5 minút na strednej rýchlosti do hladkej hmoty. Pred použitím nechajte krém cca 15 minút stuhnúť. Môže byť použitý ako náplň do koláčov, krémov do veterníkov, éclair, krémešky, mille feuille, a pod.
Zloženie: cukor, modifikovaný škrob (zemiakový), sušené mlieko (odstredené), sušená srvátka (mlieko), rastlinný olej a tuk (kokosový orech), dextróza (pšenica), želírujúca látka: E516, E450, E339, E401, glukózový sirup (sušený) ), konzervačná látka: E202, farbivo: E160b, E101, aróma. Alergény nájdete v zložkách tučným písmom. Môže obsahovať stopy: vajec, sóje a vlčieho bôbu.
Skladovanie: Uchovávajte na chladnom a suchom mieste.
Nutričné hodnoty na 100 g : Energia 1778 kJ / 424 kcal Tuk 9,8 g z toho nasýtené8,9g Sacharidy 78 g z toho cukor 58 g Bielkoviny 5,3g Soľ 0,9 g









